Bloggers

Net als cheetahs leven we in kleine groepjes. Als broeders onder elkaar beschermen we elkaar, maar jagen doen we apart. Baby cheetahs maken doen we in de regel alleen (of nouja, je begrijpt wat ik bedoel). Kortom ieder van ons heeft zijn eigen pad. Maar wat er ook gebeurd we kunnen altijd terugvallen op onze groep, onze clan, of in boeddhistische termen: onze sangha. We zijn samen alleen en we kunnen er altijd op vertrouwen dat de anderen er zijn als we ze nodig hebben. Dat zorgt voor een bonte verzameling bloggers en daarom is kan een korte introductie niet achter blijven.

De bloggers

fototjeNaam: Rianne, oprichtster van Bodhi Cheetah
Leeftijd: 24
Woonplaats: Utrecht
dagelijks leven: Student journalistiek, schrijfster, avonturist en schrijft gedichtjes
Inspiratie: Mijn vrienden, mijn familie, De wereld om me heen, alles wat ik ontdekt heb en alles wat ik nog ontdekken ga. Muziek, verf en een angstaanjagend wit vel papier.

 


unnamed
Leeftijd: 35 jaar
Woonplaats: Dordrecht
Inspiratie: Mijn 2 zoontjes, muziek, Hiphop, deepsoul, Boeddhisme, Dharma en het leven.
Dagelijks leven: Ik ben werkzaam als product specialist voor een groot bedrijf die muziek productie software en hardware maakt. Daarnaast slijt ik mijn dagen door met het schrijven, produceren en mixen van muziek. Oh ja en niet te vergeten het bestuderen en beoefenen van Boeddhisme.

unnamedNaam: Lotte
Leeftijd: 22
Woonplaats: Groningen
Inspiratie: Alles wat mijn vrienden me vertellen, de gedachtes die opkomen wanneer ik lekker op de fiets zit, mooie teksten en gedichten van de muziek die ik luister en maak, de strips van Barbara Stok en alle projecten en alternatieven die er om mij heen verschijnen die de wereld een mooiere plek maken.
Dagelijks leven: Zingen en zangles geven, klimmen en zo veel mogelijk tijd doorbrengen met vrienden en familie.

 

IMG_2975Naam: Arno
Leeftijd: 35
Woonplaats: Ridderkerk
Sangha: Shambhala Rotterdam
Inspiratie: Moeilijk! Steekwoorden; Thich Nhat Hanh, kitesurfen, vrienden, Noah Levine, 12 stappen, singersongwriters, familie, racefietsen, sloeproeien, Sakyong Mipham, Khalil Gibran en North Sea Jazz!
Doet in het dagelijks leven: Ik werk als woonbegeleider bij het Scheepvaart en Transport College. De rest van de week mag ik me bezig houden met mijn inspiraties!

936035_1392798714299271_1459504010_nNaam: Sylke
Leeftijd:
 28
Woonplaats:
 Leiden
Inspiratie:
Paul Simon, Paulo Coelho, Richard Rohr, Sogyal Rinpoche, de Shambhala traditie, mijn familie en ieder met een groot hart! En uiteraard de kracht van het krijgerschap, verbinden, kunst en co-creatie.
Dagelijks leven: Laten zien aan de wereld wat we met elkaar gemeen hebben en delen in ‘ons mens zijn’ via o.a. fotografie en schrijven. Als een spin in het web op zoek naar de kracht, uitdagingen, talenten, dromen en mogelijkheden van groeperingen in communities, en hetgeen hen met elkaar verbindt en inspireert om samen iets op te bouwen.

Co-create
Heb je leuke ideeen, wil je meeschrijven of organiseer je zelf iets wat bij ons past? Mail dan naar: bodhicheetahblog@gmail.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s